news_thumbnail

IGIENIZARE REVOLUȚIONARĂ

November 23, 2020

ARINOVISMOTORS

SUZUKIBRASOV

IGIENIZARE

Ne așteptăm ca igienizarea să devină cea mai comună metodă de întreținere a autovechiculelor în întreaga lume.

            Atelierele mecanice, showroom-urile, companiile de închiriere mașini, cele de taximetrie, de transport, spălătoriile auto și benziinăriile vor considera necesară oferirea acestui serviciu clienților săi.

            TEXA a dezvoltat o linie profesională dedicată în special industriei auto. Aceasta poate efectua măsurători diverse și deține funcții exclusive pentru eliminarea bacteriilor și a virușilor.

            Datorită acestor proceduri deosebite și exclusive, la sfârșitul ciclului de igienizare aparatul transformă Ozonul în Oxigen, acesta fiind singurul igienizator de pe piață ideal pentru industria auto, garantând o calitate bună a aerului înainte de returnarea autovechiculului, metodă care protejează atât conducătorul auto, cât și operatorul din service.

Aparatul este acționat din afara autovechiculului printr-o telecomandă sau prin aplicația mobilă și oferă o igienizare automatizată a habitaclului. Operatorul nu va trebui să selecteze tipul vechiculului care urmează a fi igienizat, deoarece datorită senzorilor de ozon, umiditate și temperatură acesta oferă automat un nivel corect de saturație. Sfârșitul programului de igienizare este semnalat prin lumina verde ce apare pe aparat sau se specifică în aplicație, moment în care autovechiculul este gata pentru a fi returnat clientului fără a fi necesare alte operațiuni.

Pentru a garanta eficiența și profesionalismul operației de igienizare, aparatul acționează în trei etape:

            1. În prima etapă, datorită descărcării electrostatice, aparatul transformă Oxigenul (O2) existent în habitaclu în Ozon (O3), pe care apoi îl difuzează precis, controlat și uniform în interiorul autovechiculului. Această etapă este mai eficientă și mai sigură datorită unui filtru existent la admisia aerului în interiorul aparatului. Acesta are rolul de a opri microparticulele existente în aer de a ajunge la generatorul de Ozon. Astfel se garantează o viață mai lungă a generatorului, cel mai important aspect fiind eliminarea riscului de a produce accidental acid nitric, care se poate forma dacă aceste particule ajung în camera de transformare O2 în O3.

            2. Etapa a doua constă în igienizarea propriu-zisă, prin care microprocesorul din interior, în baza datelor primite de la senzori, menține nivelul ideal al Ozonului și determină durata procesului pentru eliminarea mucegaiului, cipercilor, virușilor și bacteriilor conform standardelor medico-chirurgicale. Procesul automatizat elimină și orice eroare umană posibilă.

            3. Contrar altor produse existente pe piață, TEXA a introdus și o a treia etapă în procesul de igienizare, acesta fiind un proces de inversare prin care Ozonul rezidual este transformat în Oxigen cu ajutorul unui catalizator. În concentrații mari Ozonul este un gaz dăunător, astfel fiind esențial să se garanteze o concentrație minimă a acestuia înainte de returnarea autovechiculului.

            Acest ultim proces a fost implantat atât pentru a menține sănătatea clienților, cât și a operatorilor care sunt expuși la o cantitate mare de Ozon la închiderea și deschiderea portierelor.

Vă așteptăm cu drag la sediul Arinovis Motors din Brașov, Calea Feldioarei nr.57 pentru a beneficia de o igienizare revoluționară a mașinii dvs! Telefon pentru contact și programări: 0268/515514