news_thumbnail

HYBRID CU ROTI DE IARNA CADOU

October 1, 2020

ARINOVISMOTORS

SUZUKI

HYBRID

Toamna asta, modelele Suzuki Hybrid Vitara si SX4 S-Cross vin gata echipate pentru iarnă.

Astfel, pentru orice model Suzuki Vitara și Suzuki SX4 S-Cross comandat în perioada 07 septembrie - 31 octombrie*, primești un set de roți de iarnă cadou.

Pachetul include:
4 anvelope Yokohama Bluearth Winter V905 (215/60R16, 99H);
4 jante de tablă;
4 senzori TPMS (sezori de presiune).

Ești pregătit pentru sezonul rece cu noul tău Suzuki Hybrid? Dacă eşti gata de aventură, acum ai motive întemeiate să achiziţionezi un Suzuki Vitara sau SX4 S-Cross:  tehnologie Hybrid 48V care ajută la reducerea emisiilor de CO2 și la îmbunătățirea economiei de combustibil, sistem de tracțiune 4WD, ALLGRIP SELECT, care nu va lăsa condițiile de drum să îți știrbească din plăcerea de a conduce și garanție 3+7* ani/200.000 Km , o opţiune inteligentă, care te va scăpa de griji din momentul achiziționării noului model Suzuki.

Vino în showroom sau contactează cel mai apropiat dealer Suzuki pentru mai multe detalii!

*Oferta este supusă unor termeni și condiții, valabilă în limita stocului disponibil.
Pentru a putea beneficia de ofertă, participanții trebuie să plaseze o comandă fermă (plătesc factura de avans) pentru un autovehicul marca Suzuki Vitara sau SX4 S-Cross în perioada 07.09.2020 – 31.10.2020. Modelele Suzuki pentru care s-au plasat comenzi ferme (s-au plătit facturi de avans) trebuie achitate integral de către clienți și trebuie livrate până la data de 31.10.2020 de către dealerul Suzuki la care s-a plasat comanda.
Campania nu se cumulează cu alte oferte, promoții aflate deja în vigoare și desfășurate pe perioadele care includ sau se suprapun total sau parțial cu perioada prezentei campanii.