news_thumbnail

Arinovis Motors sponsor la Tușnad Gastro Blues Fest 2020

August 27, 2020

Arinovis Motors, unul dintre sponsorii evenimentului Tușnad Gastro Blues Fest 2020, vă așteptă cu drag în perioada 3-5 septembrie, să vă bucurați de magia blues-ului în mijlocul naturii și de preparatele delicioase pe care maeștrii bucătari le vor pregăti și servi în condiții de maxima siguranță! Organizatorii evenimentului au făcut tot posibilul pentru a găsi soluții ca totul să se desfășoare în maximă siguranță și să ofere ceea ce au promis: muzică bună, mâncare ca la mama acasă și, în general, un weekend în care să ne detașăm puțin de nesiguranța ce în ultimul timp a devenit normă.
Vă așteptăm cu zâmbetul pe buze, sub masca devenită un accesoriu indispensabil în aceste zile, să vizualizați autoturismele expuse de Arinovis Motors, dealer autorizat Suzuki.
Mașinile pe care le puteți vedea în cadrul evenimentului sunt unele dintre cele mai îndrăgite ale mărcii Suzuki, Vitara Hybrid și SX4 S-Cross Hybrid. Colegii noștrii vă vor sta la dispoziție pentru a vă oferi informații despre ambele modele și pentru a răspunde la toate întrebările.
În consecință, vă așteptăm cu drag între 3-5 septembrie 2020 la Băile Tușnad ca să petrecem împreună un weekend de neuitat!